Popular Posts

Friday, 3 May 2013

Marine Essense Beauty Bar

Marine Essense Beauty Bar 

Assalamualaikum...

Marine Essence Beauty Bar or known as Sabun Ketiak.. hehe..kalau org dengar mesti pelik kan..tapi kebanyakan orang guna sabun ni puas hati dengan masalah KEGELAPAN di bawah lengan..eceh, ayat sopan gitu..memang paling ketara nampak was this part.kalau x percaya, cubalah dulu..baru tau..heheheh..ada banyak lagi kelebihannya.. 

Selain itu, bahan2 die pon sume natural je..tanpa bahan2 kimia berbahaya pon..kalau kita tgk petua2 org dulu2 kan, kalau nk cerahkan ketiak sental je ngn garam n kapur..betul x?tp kat sabun ni dah ade garam buluh yg kaya dengan mineral n antioksidan untuk kulit..dengan bau yg wangi lg tau..kat sini anis nyatakan bahan2 nye :

 

KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENS


  1. Boleh cerah kan ketiak n tempat2 gelap yg tidak patut dinyatakan disini..hahaha..dark area around ur body lah yek..tapi depends pada seseorang jugak la..ade yg pakai seminggu dua terus cerah..klo gelap sgt tu kena la sental lebih sikit..hehe..
  2. Boleh kurangkan bau badan n kurangkan peluh..haaa, pada sesiapa yg terasa badan tu ade bau semacam tu bek cepat2 la pakai sabun ni k..
  3. Boleh hilangkan/kurangkan parut.. 
  4. Boleh hilangkan/kurangkan stretchmarks... haaa..yg ni pon bagus jugak tuk ibu2 yg ada kesan2 stretchmarks macam sy ni..mari kita sental sama2..nnt suami pon tambah syg tgk badan makin putih n parut pon hilang..hehe..
  5.  Boleh digunakan untuk masalah kulit sensitif/ Eczema skins/ruam/jeragat/jerawat n mcm2 lagi.. 

ok..pada sesiapa yg berminat boleh la kol anis k..n pada sesiapa nak jd agen pon boleh..



harga pon murah je..sesuai sgt dengan keberkesanannya...

1 bar = rm35
1 kotak (3 bar) = rm105    pos laju = rm6

 ape2 pon boleh la kol anis or wassup pon ok jugak..
anis 012-2407985  



TESTIMONI

No comments:

Post a Comment

Post a Comment