Popular Posts

Wednesday, 17 April 2013

Sohobiz membuka mata hatiku!! (2)

Assalamualaikum..

oklah, hari ni kata sambung balik dr cerita smlm sohobiz-membuka-mata-hatiku...sebenarnya saje je letak tajuk macam dalam cite novel gitu..sebab nye dari mata turun ke hati..x ke begitu..

Nak dijadikan cerita, selepas anis n iwan pergi talk sohobiz ni, kitowg terus nk terlibat dgn online biz ni..anis kol hazawani n mintak tunjuk ajar dr die..kire nye die leh dikatakan sifu or mentor anis la..kata2 semangat dr irfan khairi n salfa zain masih terngiang2 kat telinga kitowg..anis n iwan sepakat nak jual barang2 tentang kesihatan..memandangkan zaman sekarang ni macam2 penyakit yg ade n dah ramai orang dah mula prihatin tentang kesihatan termasuk lah kami berdua..sekurang2 nye kami berdua boleh la jugak belajar tentang kesihatan jugak kan...

Satu lagi, anis masih ingat kata2 irfan khairi n salha zain tentang pentingnya mentor sebelum kita nk mulakan apa2 biz..mentor tu mestilah seorang yg berjaya..supaya kite boleh diberi tunjuk arah sepanjang perjalanan biz kite tu nnt..jd anis harap pn hazawani kite yg comel molek ni leh la memberi tunjuk ajar pada anis nnt yek..terimalah anak murid yg agak nakal ni..huhuhu..

Dipendekkan cerita, anis n iwan sepakat nak ambik produtc dari HAI-O..mesti kowg yg bace ni pon ckp "ooooooo, aku tau product ni"..hehe..sbb product ni dh lame pon kat mlsia..klo kowang nk tau lg detail leh bace kat sini www.hai-omarketing.com.my..ataupun kalau de sape2 yg berminat nak buat biz ni sama2 ngan anis pon lagi dialu2kan..kite boleh buat sama2..bak kata wonderpet "apa yg penting, KERJASAMA"..

Kalau de sape2 yg berminat boleh lah telefon/wassup anis di no 0122407985..kita boleh belajar sama2 dari bawah..In Sya Allah sama2 naik..

No comments:

Post a Comment